Hyvä työpaikka Savonlinnasta

Avoimet työpaikat Savonlinnassa

MEILLÄ LINNANVÄESSÄ TYÖNTEKIJÄN ON HYVÄ OLLA

Paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme reilusti ja yksilöllisesti. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme ja henkilökohtaisella palvelulla pyrimme siihen, että niin työnhaussa, kuin työsuhteessakin asiat sujuvat kuten on sovittu.

Vuokratyösuhteessa huolehdimme siitä, että palkka ja työsuhde-edut ovat aina vähintään työehtosopimuksen mukaiset.

Ylläolevista linkeistä voit hakea avoinna olevaa tehtävää tai jättää avoimen hakemuksen. Hakemuksen jätettyäsi saat järjestelmäämme henkilökohtaiset tunnukset, joilla pääset jatkossa muokkaamaan tietojasi ja hakemaan kulloinkin avoinna olevia työpaikkoja parilla klikkauksella (täyttämättä koko hakemusta uudelleen). Käsittelemme kaikki hakemukset huolella, ja olemme yhteydessä viimeistään kun jotain sopivaa löytyy.

VUOKRATYÖ

Linnanväen kautta voit työllistyä joko vuokratyöhön, tai suoraan asiakkaamme työntekijäksi.

Vuokratyöntekijänä olet Linnanväen työntekijä, mutta varsinainen työ suoritetaan asiakkaan tiloissa ja asiakkaan työnjohdossa. Me pidämme huolta siitä, että palkka ja edut ovat työntekijöillämme aina vähintään työehtosopimuksen mukaiset.

Vuokratyö on kasvanut merkittäväksi työllistymismahdollisuudeksi lähes kaikilla toimialoilla. Vuokratyö mahdollistaa helpon ja joustavan väylän monipuolisten sekä kestoltaan vaihtelevien työmahdollisuuksien löytämiseen eri asiakasyrityksissä.