Laadukasta henkilöstöpalvelua Savonlinnassa

Laadukasta henkilöstöpalvelua Savonlinnassa

REKRYTOINNIT AMMATTITAIDOLLA

Linnanväki etsii yritykseenne sopivimmat työntekijät vahvalla ammattitaidolla. Meillä on pitkäaikainen kokemus rekrytoinneista ja osaaminen vaativienkin rekrytointien toteuttamiseen.

Hoidamme koko rekrytointiprosessin puolestanne, eikä teidän tarvitse käyttää resursseja aikaa vievään rekrytointiin. Valittu työntekijä voi työllistyä joko suoraan yrityksenne työntekijäksi tai vuokratyöhön Linnanväen kautta. Vuokratyöntekijän voitte palkata itsellenne vuokratyöjakson päätyttyä, mikä tekeekin vuokratyöstä hyvän ja suositun tavan tutustua uuteen työntekijään ennen vakinaistamista.

Mikäli yrityksessänne on tarve useammalle työntekijälle, eikä osaavaa työvoimaa ole saatavilla, voimme organisoida lyhyen, räätälöidyn Rekrykoulutuksen tarpeenne mukaan.

Jos siis tarvitset lisäresursseja kiireapulaisesta asiantuntijaan, lyhyt- tai pitkäaikaiseen tarpeeseen tai haluaisit ulkoistaa henkilöstöhallinnon keskittyäksesi ydintoimintaasi - olethan meihin yhteydessä.

NÄIN PALVELUMME TOIMII:

  1. Soita 040 041 4816 (09.00-16.00) ja kerro millaiseen tarpeeseen etsit työntekijää.
  2. Mikäli meillä ei ole valmiiksi tiedossa teille sopivaa työntekijää, laitamme haun nopeasti käyntiin. Työntekijän haku ei sido asiakasta mihinkään ja on täysin maksutonta.
  3. Hoidamme koko rekrytointiprosessin puolestanne ja esittelemme teille ammattilaisen valmiiksi haastattelemat ja huolella valitut ehdokkaat tehtävään. Voitte halutessanne myös itse haastatella parhaat ehdokkaat.
  4. Mikäli kysymyksessä on rekrytointipalvelu, solmitte itse työsuhteen valitsemanne työntekijän kanssaTAIHalutessanne työntekijä aloittaa työt yrityksessänne Linnanväen vuokratyöntekijänä. Linnanväki huolehtii puolestanne kaikki työsuhteeseen liittyvät velvoitteet, kuten työsopimukset, palkanmaksun, sivukulut, vakuutukset, työterveyden, vuosilomat ja sairaspoissaolot.

HINTAESIMERKKEJÄ:

Rekrytointipalvelu: Palkkio onnistuneesta rekrytoinnista on valitun työntekijän yhden kuukauden palkkaa vastaava määrä +alv. Palkkiota ei peritä lainkaan, mikäli emme löytäisi teille sopivaa työntekijää.

Vuokratyö: Veloitus toimialasta riippuen 1.7-1.9 x työntekijälle työehtosopimuksen mukaan maksettava palkka +alv. Asiakasta ei veloiteta sairauspoissaoloista tai vuosilomista. Vuokratyöstä ei muita kuluja asiakkaalle!