Avoimet työpaikat Savonlinnassa

AVOIMET TYÖPAIKAT 

AutoCad-osaaja/ suunnittelija, Riitek Oy Punkaharju, Savonlinna

Työsuhde:  Vakituinen
Työaika:  Kokoaikainen
Työ alkaa:  Sopimuksen mukaan
Työn kesto:  Yli 12 kuukautta
Päivittäinen työaika:  Ma-pe, klo 8-16
Palkkaus:  Sopimuksen mukaan /palkkatoive
Haku alkoi:  01.07.2019
Haku päättyy:  18.07.2019

Etsimme Riitek Oy:lle, Savonlinnan Punkaharjulle AutoCad-osaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Riitek Oy on vuonna 2013 perustettu Punkaharjulainen metallialan yritys, joka työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä. Riitek on erikoistunut teräs- ja alumiinilevyjen alihankintaleikkaukseen ja leikkeiden jatkojalostukseen.

Nyt etsittävän henkilön pääasiallisena tehtävänä on metallisten levytuotteiden piirtäminen tai asiakkaalta saapuvien piirustusten puhtaaksi piirtäminen valmistuskelpoiseen muotoon. Työssäsi huolehdit omista asiakkuuksistasi, joista vastaat itsenäisesti eli hoidat tarjouslaskennan yms. ja huolehdit asiakasyhteistyöstä rennolla ja asiakaslähtöisellä otteella.

Ensisijaisesti tehtävään haetaan jo jonkin verran vastaavasta työstä kokemusta omaavaa henkilöä, mutta mikäli olet metallialasta kiinnostunut, teknisen piirtämisen osaamista omaava, motivoitunut työntekijä, voidaan tehtävään perehdyttää kokemattomampikin  henkilö. Insinöörin koulutus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi. Tehtävä voi soveltua myös päättötyöpaikaksi tai muuten opintojen loppusuoralla olevalle insinööri/DI-opiskelijalle tai vastavalmistuneelle.

Odotamme sinulta hyvää ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoa, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen. Kommunikoit sujuvan suomen lisäksi jonkin verran myös englannin kielellä. Ihmisenä toivomme sinun olevan positiivisella asenteella varustettu hyvä tyyppi.

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta sekä hyvää AutoCad- tai vastaavan ohjelman hallintaa. Vähintään 2D-osaaminen vaaditaan, 3D-ohjelmistojen hallinta eduksi.

Riitek Oy tarjoaa suunnitteluinsinöörille mielekkään työn mukavassa porukassa, kehittyvässä yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä yrityksen mukana.

Työtä tehdään toimistoaikana eli kyseessä on päivätyö. Aloitus sovittavissa /vaikka heti.
Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemus palkkatoiveineen Linnanväen nettisivuilla. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuprosessia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki – tiedustelut ja haku Linnanväen kautta. Lisätietoja antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae tätä paikkaa

Mikäli et juuri nyt löytänyt Sinua kiinnostavia tehtäviä, jätä meille avoin hakemus ja kerro millaista työtä etsit. Olemme yhteydessä viimeistään kun jotain sopivaa löytyy.