Avoimet työpaikat Savonlinnassa

AVOIMET TYÖPAIKAT 

Toimitilasiivooja Juva

Työsuhde:  Vakituinen
Työaika:  Osa-aikainen
Työ alkaa:  Sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:  Yli 12 kuukautta
Päivittäinen työaika:  Iltaisin ja viikonloppuisin
Palkkaus:  TES /Sopimuksen mukaan
Haku alkoi:  06.11.2018
Haku päättyy:  18.11.2018

Etsimme Juvalla ja Juvan lähikunnissa toimivalle siivousalan yritykselle vakituista työntekijää ilta- ja viikonlopputyöhön. Työtä on n. 120-150 tuntia kuukaudessa.

Työ on pääasiassa toimitilojen siivoamista toimistoaikojen ulkopuolella eli iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävänkuvaan voidaan sisällyttää työntekijän osaamisen mukaan muutakin (esim. esimiestyötä tai työnohjausta)

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta siivoustyöstä tai vähintäänkin kykyä työskennellä tehtävässä itsenäisesti. Oma auto on oltava käytettävissä työssä. Toivomme hakijalta ennen kaikkea reipasta, positiivista asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta työskennellä ilta-/viikonloppupainotteisessa työssä, sekä siivoustyössä vaadittavaa hyvää fyysistä kuntoa.

Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES/ sopimuksen mukaan.

Kysy tarvittaessa lisätietoja!

 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus Linnanväen sähköisellä hakulomakkeella. PAIKKA TÄYTETÄÄN HETI SOPIVAN HENKILÖN LÖYDYTTYÄ.

Kyseistä rekrytointia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki; tiedustelut ja haku Linnanväen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen rekrytointipalveluita ja henkilöstövuokrausta tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae tätä paikkaa

Sähkö- ja automaatiotekniikan opettaja, Ammattiopisto SAMIedu Savonlinna

Työsuhde:  Vakituinen
Työaika:  Kokoaikainen
Työ alkaa:  01.01.2019
Työn kesto:  Yli 12 kuukautta
Päivittäinen työaika:  Päivätyö
Palkkaus:  OVTES C1
Haku alkoi:  30.10.2018
Haku päättyy:  19.11.2018

Etsimme Itä-Savon koulutuskuntayhtymälle Savonlinnaan kahta tai kolmea sähköalan opettajaa määräaikaiseen tai vakituiseen työhön vuoden 2019 alusta alkaen.

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä on kuuden kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, jonka ylläpitämässä Ammattiopisto SAMIedussa opiskelee noin 1600 opiskelijaa. Henkilöstöä on noin 170. Kokonaisasiakasmäärä vuositasolla on noin 4500 henkilöä. Opetus- ja kulttuuriministeriön laatupalkinnon neljä kertaa voittanut Ammattiopisto SAMIedu sijaitsee Savonlinnassa, Saimaan saaristo­kaupungissa.

Opettajalta edellytetään sähkö- ja automaatiotekniikan tai energiatekniikan soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. AMK, YAMK, DI), mutta tehtävä on räätälöitävissä myös opinnäytetyöntekijälle. Hakijalle on eduksi työkokemus automaatiotekniikan, teollisuus- ja kappaletavara -automaation, kunnossapidon tai robotiikan työtehtävistä. Opettajan työssä menestyminen vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja, positiivista elämänasennetta ja halua tehdä ihmisläheistä työtä.

Hakijalta edellytetään valmiutta opettajan pedagogisten opintojen suorittamiseen, mikäli niitä ei ole suoritettuna.

Opetettavina kokonaisuuksina mm. sähkö- ja automaatiotekniikan, teknologiateollisuuden teollisen tuotannon, kunnossa- ja käynnissäpidon automaatioasennusten eri osa-alueet. Osallistut myös eri koulutusalojen opetustoimintaan sekä koulutat tarvittaessa yritysasiakkaitamme.

Palkkaus: OVTES liite C1 päätoiminen tuntiopettaja

Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja aidosti kiinnostunut opettajan työstä, kysy rohkeasti lisätietoja tai jätä hakemus Linnanväen sähköisellä hakulomakkeella.

Tarvittaessa voimme keskustella myös asumismahdollisuuksista Savonlinnassa.

Hakuprosessia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki – TIEDUSTELUT JA HAKU LINNANVÄEN KAUTTA. Lisätietoja antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae tätä paikkaa

Mikäli et juuri nyt löytänyt Sinua kiinnostavia tehtäviä, jätä meille avoin hakemus ja kerro millaista työtä etsit. Olemme yhteydessä viimeistään kun jotain sopivaa löytyy.