Avoimet työpaikat Savonlinnassa

AVOIMET TYÖPAIKAT 

Siivooja, Kiinteistösiivous M. Virolainen Oy Savonlinna

Työsuhde:  Määräaikainen
Työaika:  Kokoaikainen
Työ alkaa:  Heti
Työn kesto:  3 - 6 kk
Päivittäinen työaika:  Päivätyö
Palkkaus:  Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan
Haku alkoi:  17.05.2019
Haku päättyy:  26.05.2019

Etsimme savonlinnalaiselle Kiinteistösiivous Mikko Virolainen Oy:lle repasta ja toimeliasta siivoojaa kesätyöhön. 

Työt voi aloittaa heti kun sopiva tekijä löytyy, ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti. Osaavalle työntekijälle voi olla työtä tarjolla kesän jälkeenkin. Toiveidesi mukaan, voit työskennellä joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti.

Tehtävät ovat pääsääntöisesti taloyhtiöiden siivousta, ja toisinaan isompia urakoita yhdessä tiimin kanssa. Mikäli olet jo kokenut ammattilainen tai koet muuten kykeneväsi itsenäiseen siivoustyöhön, tulet työskentelemään yksin, omissa kohteissasi.  

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet työtäpelkäämätön, ripeä ja hyväntuulinen ihminen. Sinulla on kokemusta perussiivoamisesta, (mm. lattia ym. pintojen-, wc-tilojen- ja ikkunanpesusta) - ei välttämättä ammatillisesti, mutta kodissasi tms.

Palkkaus Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä pikaisesti hakemus Linnanväen hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi


Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae tätä paikkaa

RekryKoulutus, tuotantotyöntekijä, Joros Oy (10 paikkaa) Punkaharju, Savonlinna

Työsuhde:  Vakituinen
Työaika:  Kokoaikainen
Työ alkaa:  Koulutus alkaa 12.8.2019
Työn kesto:  Yli 12 kuukautta
Päivittäinen työaika:  8h/pv, 2-vuorotyö
Palkkaus:  Teknologiateollisuuden TES
Haku alkoi:  13.05.2019
Haku päättyy:  02.06.2019

Haemme nyt RekryKoulutuksen kautta uusia tuotantotyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin Joros Oy:lle.

Joros Oy on vuonna 1983 perustettu metallialan yritys, joka työllistää noin 70 erityisalojen ammattilaista 5000m² nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Yritys on erikoistunut ohutseinäisten putkien jatkojalostukseen - etenkin putkentaivutukseen. Joros Oy tunnetaan mm. erilaisten huvivenevarusteiden (kaiteet, portaat, kahvat yms.) valmistajana, mutta tänä päivänä se toimii yhteistyökumppanina useiden eri teollisuudenalojen yrityksille. www.joros.fi

Joros Oy:n RekryKoulutus järjestetään yhteistyössä SAMI-Palvelut Oy:n, Etelä-Savon TE-toimiston ja ELY:n kanssa. Henkilövalinnoissa Joros Oy:n yhteistyökumppanina toimii Henkilöstöpalvelu Linnanväki.

Koulutuksen tavoitteena on antaa hyvät valmiudet työskennellä tehokkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti Savonlinnan Punkaharjulla sijaitsevan Joros Oy:n tehtaan eri tuotantotehtävissä. Koulutuksessa perehdytään mm. eri materiaaleihin, CNC- ja putkilaser -operointiin, robotiikkaan, valmistuskuvien lukemiseen ja LEAN -toimintamalliin tuotannossa. Koulutuksessa on mahdollisuus myös päivittää hitsauspätevyyksiä (MAG ja TIG) ja tarvittavia lupakortteja.

Joros Oy:n tuotannon eri toimintoihin voit tutustua osoitteessa: www.joros.fi/tuotanto

Koulutus alkaa 12.8.2019 ja kestää kokonaisuudessaan 3 kuukautta. Koulutus koostuu tietopuolisesta koulutuksesta (19 pv) ja käytännön työssäoppimista Joros Oy:n tuotannon eri työpisteissä (34 pv). Tämä tullaan toteuttamaan siten, että opiskelijat osallistuvat aina kaksi päivää lähiopetukseen, jota seuraa kolme päivää työssäoppimista jne.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Joros Oy:n työtehtäviin aluksi Henkilöstöpalvelu Linnanväen kautta, mutta 6 kk määräaikaisuuden jälkeen työssään viihtyvälle, hyvälle työntekijälle on tiedossa vakituinen työsuhde Joros Oy:llä.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville hakijoille. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta pitkäaikaiseen työhön Joros Oy:llä, ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Arvostamme myös tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja muita kädentaitoja, mutta tärkein valintaperusteemme on positiivinen asenne työntekoa kohtaan. Työ sopii hyvin sekä naisille että miehille.


KOULUTUKSEEN HAKEUDUTAAN TÄYTTÄMÄLLÄ KAKSI HAKULOMAKETTA:

1. Jätä hakemus osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/686188

2. Jätä heti sen jälkeen hakemus kyseiseen koulutukseen myös sivulla www.linnanvaki.fi/avoimet-tyopaikat -> RekryKoulutus, tuotantotyöntekijä, Joros Oy.

Täytä molemmat hakemukset huolella, sillä haku koulutukseen on samalla myös työhakemus!

Haku päättyy 2.6.2019, mutta valinnat aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä, joten koulutukseen kannattaa hakea välittömästi.

Lisätietoja Joros Oy:n tuotantotyöntekijöiden RekryKoulutuksesta antaa: Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy, Kaisa Luukkanen, p. 040 041 4816, kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

INFO-TILAISUUS:
Torstaina 16.5. klo 13-14 olet tervetullut tutustumaan Joros Oy:n tehtaaseen ja kuulemaan lisää Rekrykoulutuksesta. Paikalla ovat edustajat Joros Oy:stä, SAMI-Palvelut Oy:stä, TE-Palveluista ja Henkilöstöpalvelu Linnanväestä, joten tämä on oiva mahdollisuus kysyä suoraan alan asiantuntijalta lisätietoja sinua askarruttavista aiheista, liittyipä kysymys sitten rekrytointiin tai vaikkapa työttömyysetuuksiin jne.

Tapaamisiin silloin! Osoitteessa Palomäentie 47, 58500 Punkaharju.

Hae tätä paikkaa

Kesätyöntekijä siivoustehtäviin, Savotek Oy Savonlinna

Työsuhde:  Määräaikainen
Työaika:  Kokoaikainen
Työ alkaa:  17.6.2019
Työn kesto:  1 - 3 kk
Päivittäinen työaika:  Klo 3:00-6:00 alkaen (8h/pv)
Palkkaus:  Kiinteistöpalvelualan TES
Haku alkoi:  08.05.2019
Haku päättyy:  19.05.2019

Onko kesätyöpaikka yhä hakusessa? Etsimme nyt Savotek Oy:lle vielä yhtä reipasta ja työtä pelkäämätöntä kesätyöntekijää siivousalan tehtäviin.

SAVOTEK OY on kiinteistönhuoltopalveluyritys, joka tarjoaa Savonlinnan sekä lähiympäristön asukkaille ja yrityksille kiinteistöjen kokonaisvaltaista huoltopalvelua. Palveluihin kuuluu mm. ulkoalueiden hoito, käyttö- ja huoltopalvelut, siivouspalvelu sekä erilaisia teknisiä erillispalveluja.


Nyt etsittävän kesätyöntekijän työtehtävät ovat erilaisten kiinteistöjen, kuten kerrostalojen, toimistojen tai muiden toimitilojen siivousta Savonlinnan alueella. Työtä on tarjolla ajalle 17.6.-23.8.2019, maanantaista perjantaihin, 8 h/pv. Työn aloitus aamuisin klo 6:00-7:00, kohteista riippuen.

Toivomme kesätyöntekijältä oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Ammatillista kokemusta emme vaadi, mutta perus siivoustaidot ja huolellisuus ovat tarpeen. Ajokortti, ja oman auton käyttömahdollisuus on työssä eduksi. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli olet iältäsi vähintään 16 vuotias, toimelias ja energinen kesätyöntekijä, hae paikkaa pikaisesti Linnanväen sähköisellä hakulomakkeella, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

ILMOITATHAN HAKEMUKSESSASI MILLÄ AJANJAKSOLLA VOIT TYÖSKENNELLÄ KESÄTYÖSSÄ!

Savotekin kesätyöpaikkojen rekrytointia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki; tiedustelut ja haku Linnanväen kautta! Lisätietoja tehtävästä ja työllistävästä yrityksestä antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae tätä paikkaa

Suunnittelu- ja projekti-insinööri, Esmarin Composites Oy Savonlinna

Työsuhde:  Vakituinen
Työaika:  Kokoaikainen
Työ alkaa:  Sopimuksen mukaan
Työn kesto:  Yli 12 kuukautta
Päivittäinen työaika:  7:00-15:00
Palkkaus:  Sopimuksen mukaan /palkkatoive
Haku alkoi:  08.05.2019
Haku päättyy:  26.05.2019

Etsimme Esmarin Compositesin toimihenkilötiimin vahvistukseksi suunnittelu- ja projekti-insinööriä.  

Vuonna 1992 perustettu Oy Esmarin Composites Ltd on edistyksellisiä komposiittiratkaisuja tuottava savonlinnalainen perheyritys. Aiemmin veneiden valmistuksesta tunnettu yritys tuottaa tänä päivänä mm. komposiittijärjestelmiä matalalattiaraitiovaunuihin sekä kylpyhuoneiden lattiaelementtejä risteilyaluksiin. Tällä hetkellä yritys työllistää Savonlinnassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessaan noin 40 henkilöä. Lue lisää: www.esmarin.fi

Suunnittelu- ja projekti-insinöörinä pääset tekemään monipuolista suunnittelutyötä ja hallinnoimaan mielenkiintoisia projekteja. Työssäsi suunnittelet komposiittiratkaisuja mm. kiskokalustoon ja telakkateollisuuden tarpeisiin. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, voit osallistua Esmarinilla myös esimerkiksi tuotannon hallintaan ja kehittämiseen tai laatutyöskentelyyn.

Toivomme sinulta:

• Soveltuvaa insinöörin koulutusta (amk/DI)
• Kokemusta etenkin suunnittelutöistä sekä mahdollisesti projektien hallinnasta
• Inventor tai vastaavien ohjelmistojen hallintaa
• Itsenäisessä roolissa toimiminen on sinulle luontevaa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
• Olet työstäsi innostuva, aikaansaava ja eteenpäin katsova ihminen, joka täydentää mukavaa työporukkaa positiivisella asenteellaan.
• Englannin kielen osaaminen on tehtävässä eduksi.

Esmarinilla työtä tehdään arvostavassa ja kehitysmyönteisessä ilmapiirissä, jossa jokainen työntekijä on merkittävässä roolissa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Suunnittelu- ja projekti-insinöörille Esmarin tarjoaa vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä, mielenkiintoisten projektien parissa, sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittää niin omaa osaamista kuin yrityksen tuotteita ja toimintaa osaavan ja motivoituneen tiimin jäsenenä.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisätietoja tai jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Linnanväen sähköisellä hakulomakkeella. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi ja Esmarin Composites toimitusjohtaja Jonne Tynkkynen, 040 733 5440

 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen rekrytointipalveluita ja henkilöstövuokrausta tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae tätä paikkaa

Tilitoimistotyöntekijä, Savonlinnan Tilikeskus Oy Savonlinna

Työsuhde:  Vakituinen
Työaika:  Kokoaikainen
Työ alkaa:  Mahdollisimman pian
Työn kesto:  Yli 12 kuukautta
Päivittäinen työaika:  Liukuvasti klo 8-16
Palkkaus:  Taloushallintoalaa koskevan TES
Haku alkoi:  06.05.2019
Haku päättyy:  19.05.2019

Etsimme Savonlinnan Tilikeskus Oy:lle tilitoimistotyöntekijää/ kirjanpitäjää vakituiseen työhön.

Savonlinnan Tilikeskus Oy on vuonna 1997 perustettu ja auktorisoitu tilitoimisto sekä Taloushallintoliiton jäsentoimisto, jonka toiminnan tarkoituksena on auttaa pk-yrityksiä menestymään tuottamalla asiantuntevia, asiakaslähtöisiä ja monipuolisia taloushallinnon palveluja nykyaikaisin menetelmin. Yritys tarjoaa asiakkailleen ennen kaikkea ammattitaitoista, joustavaa ja luottamuksellista palvelua. Savonlinnan keskustassa sijaitsevassa toimistossa työskentelee tällä hetkellä 9 pitkäaikaista ja kokenutta taloushallinnon ammattilaista. www.sln-tilikeskus.fi

Tilitoimistotyöntekijänä työpäiväsi koostuvat vaihtelevista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnon, erityisesti kirjanpidon parissa. Tehtävät ovat räätälöitävissä osaamisesi mukaan avustavista kirjanpidon tehtävistä kokonaisvaltaiseen asiakkaan kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä verotuksellisista asioista huolehtimiseen.

Mitä toivomme sinulta?

Taloushallinnon/kirjanpidon koulutusta ja ainakin jonkin verran työkokemusta (esim. tilitoimistosta).
Olet toimeen tarttuva, itsenäinen ja aktiivinen työntekijä.
Omaksut helposti uusia järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta taloushallinnon sähköisistä järjestelmistä.
Sinulla on positiivinen ja pitkäjänteinen asenne työhön sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot kirjallisesti ja suullisesti.

Savonlinnan Tilikeskus tarjoaa työntekijälleen vakituisen työsuhteen liukuvalla työajalla, sekä mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaisena viihtyisässä ja kannustavassa työympäristössä.

Palkkaus Taloushallintoalaa koskevan TES:n mukaan. Päivittäinen työaika liukuvasti n. klo 8:00-16:00, ma-pe.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku tapahtuu Linnanväen sähköisellä hakulomakkeella.

Hakuprosessia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki – tiedustelut ja haku vain Linnanväen kautta. Lisätietoja antaa Kaisa Luukkanen, Puh. 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae tätä paikkaa

Mikäli et juuri nyt löytänyt Sinua kiinnostavia tehtäviä, jätä meille avoin hakemus ja kerro millaista työtä etsit. Olemme yhteydessä viimeistään kun jotain sopivaa löytyy.