Avoimet työpaikat Savonlinnassa

AVOIMET TYÖPAIKAT 

Komponenttiasentaja, Norelco Oy, 6 paikkaa Savonlinna

Työsuhde:  Vakituinen
Työaika:  Kokoaikainen
Työ alkaa:  Syys-lokakuun vaihde
Työn kesto:  Yli 12 kuukautta
Päivittäinen työaika:  Ma-pe, klo 8-16
Palkkaus:  Teknologiateollisuuden TES
Haku alkoi:  13.08.2019
Haku päättyy:  28.08.2019

Haemme Savonlinnaan Norelco Oy:lle täsmäkoulutettavia KOMPONENTTIASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Yhden-kahden viikon koulutuksen jälkeen työntekijät työllistyvät aluksi 6 kk määräikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen työssään viihtyvällä, oppimishaluisella työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

NORELCO OY on v. 1962 perustettu perheyritys, joka on sähkönjakelujärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Valmistamme sähköasemia, muuntamoita ja sähkökeskuksia sähkönsiirron, teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin. Meitä norelcolaisia on yhteensä noin 200. Pääkonttorimme sijaitsee luonnonkauniissa Savonlinnassa ja toimintaa on myös Kuopiossa ja Vantaalla.

Tehtävä

Tehtävänäsi on suorittaa komponenttien asentamista paikoilleen suunnittelijoiden laatimien piirroksien perusteella sekä tehdä johdotuksia komponenttien välille. Kokenut asentaja suorittaa vaativammat kytkentätyöt.

Edellytykset

Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalukkuutta sekä kädentaitoja. Emme edellytä varsinaista sähköalan koulutusta tai aiempaa alan työkokemusta, mutta toivomme että sinulta löytyisi jonkinlaista kokemusta teknisestä alasta. Tärkeintä kuitenkin on se, että sinulta löytyy tekemisen meininkiä.

Tarjouksemme

Norelco Oy tarjoaa sinulle räätälöidyn koulutuksen työtehtäviisi yhteistyössä ammattiopiston kanssa, sekä pitkäaikaisen, hyvän työpaikan. Sinulla on myös hyvät kehittymismahdollisuudet pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä. Alkuharjoittelu-jakson jälkeen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan omaan ansiotasoosi, sillä tehokkaasti suoritetusta työstä maksetaan urakkavoittoa.

Peruspalkkaus Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Koulutus/työ alkaa syyskuun lopussa tai lokakuun alussa.

Työpisteesi on Nojanmaan tehtaallamme.

Hakeminen:

Kyseistä rekrytointia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaa Linnanväen sähköisellä hakulomakkeella.

Haastattelut ja mahdolliset valinnat voidaan aloittaa jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae tätä paikkaa

Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Savonlinna Savonlinna

Työsuhde:  Vakituinen
Työaika:  Kokoaikainen
Työ alkaa:  Sopimuksen mukaan
Työn kesto:  Yli 12 kuukautta
Päivittäinen työaika:  Aukioloaikojen mukaan (10:30-21:30)
Palkkaus:  Mara TES
Haku alkoi:  12.08.2019
Haku päättyy:  25.08.2019

Etsimme Savonlinnassa Kotipizza-ravintolaan vakituista työntekijää.

Pizzeriatyöntekijän työhön kuuluvat kaikki ravintolan tehtävät, tärkeimpinä tietysti pizzan paisto ja asiakaspalvelutyö. 

Kokemus pizzan valmistuksesta on eduksi, mutta tehtävään voidaan perehdyttää kokemattomampikin henkilö, mikäli kiinnostusta riittää ja opit näppärästi uusia asioita. Toivomme sinulta ennen kaikkea erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja positiivista asennetta. Lisäksi työntekijällä tulee olla hygienia- ja anniskelupassi, mutta tarvittaessa nämä voi hankkia myöhemminkin.

Työvuorot määräytyvät ravintolan aukioloaikojen mukaan ma-su klo 10:30-21:30 välillä.

Palkkaus MaRan TES:n mukaan.

Huom! Etsimme tehtävään pitkäaikaista työntekijää, joten toivomme että näkisit voivasi sitoutua työhön vaikkapa useammaksi vuodeksi.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus Linnanväen sähköisellä hakulomakkeella. PAIKKA TÄYTETÄÄN HETI SOPIVAN HENKILÖN LÖYDYTTYÄ!

Kyseistä rekrytointia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki; tiedustelut ja haku Linnanväen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

  
Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae tätä paikkaa

Mikäli et juuri nyt löytänyt Sinua kiinnostavia tehtäviä, jätä meille avoin hakemus ja kerro millaista työtä etsit. Olemme yhteydessä viimeistään kun jotain sopivaa löytyy.